CNC marás Fúrás Darabolás Sikköszörülés Esztergálás

Minőség- és környezetpolitika

Vállalkozásunk és alkalmazottaink elkötelezettek a minőség és környezetvédelem iránt, ezért bevezettük, működtetjük, és folyamatosan fejlesztjük az MSZ EN ISO 9001:2009, és MSZ EN ISO 14001:2005 szabványok elvárásainak megfelelő minőség- és környezetirányítási rendszert.

Cégünk folyamatosan figyelemmel kíséri a fémmegmunkálási, fémforgácsolási, alkatrészgyártási tevékenységvégzéssel kapcsolatos szakmai előírásokat és elvárásokat, a megbízói igények változását annak érdekében, hogy szolgáltatásaink színvonala, a Partnereink elégedettsége és vállalkozásunk eredményessége folyamatosan növekedjék.

A működésünk során nyomon követjük a tevékenységvégzéssel összefüggő jogszabályok változásait, törekszünk az egyéb követelmények beazonosítására és az azokban meghatározottaknak való megfelelőségre.

Cégünk a minőség- és környezetirányítási rendszer működtetésével, annak folyamatos tökéletesítésével – így a rendszeres ellenőrző, hibamegelőző és helyesbítő tevékenységgel – megbízóink elvárásainak kíván egyre jobban megfelelni.

Tevékenységünk ellátása során törekszünk arra is, hogy hozzájáruljunk partnereik gazdasági sikereihez és biztonságos működéséhez, mind teljes körű, mind speciális igényeket teljesítő szolgáltatásainkkal járulunk hozzá piaci sikereik megvalósításához.

Társaságunk